Ineke Beemsterboer aan het roer Thura
Team Thura Ineke Beemsterboer
Oprichter & Coach

INEKE BEEMSTERBOER

Ik ben heel blij met het team van Thura. Hieronder stel ik de anderen aan je voor.

Ik ben een drukbezette moeder uit Haarlem met twee prachtige dochters van 2 en 3 jaar. Uit ervaring weet ik hoe het is om vast te lopen in een te hectisch leven en hoe bevrijdend het kan werken als daar iets in verandert. Ik werd overspannen na de geboorte van mijn tweede dochter. Het liet me nadenken over hoe veel er was veranderd in mijn leven door het moederschap. Ik wilde dat mijn leeftempo omlaag ging, omdat ik op deze manier alleen maar aan het jagen was. Ik hield geen energie over. In het voorjaar van 2016 heb ik mijn baan opgezegd en besloot ik Thura – Ontspannen aan het roer op te richten.

Om mij heen worstelden ook allerlei hardwerkende moeders met hun grote ‘takenpakket’ en de werk-privébalans. Het leek me een hele mooie uitdaging daar iets in te veranderen. Waarom geen vaders? Die vraag krijg ik vaak, vooral van vaders zelf. Ik sluit niet uit dat we uitbreiden en ook tochten voor vaders gaan organiseren. Maar voorlopig focus ik op de doelgroep die het dichtst bij mezelf ligt. Sorry vaders!

Ik deed een coachopleiding en werd getraind in onder andere theoretische concepten van de Transactionele Analyse, NLP, Systemisch werken (opstellingen) en schaduwwerk. Wat verrijkend en wat geef ik graag mijn inzichten door!

Waarom op een boot? Omdat varen fijn is en je op het moment dat je de boot op stapt, je eigen leven éven achter je laat. Buiten zijn in de natuur brengt mij zo veel en keer op keer blijkt uit wetenschappelijk onderzoek hoe natuurbeleving stress laat verdwijnen.

In mijn vrije tijd struin ik graag door de natuur, speel ik met mijn twee peuters, geniet ik van momentjes alleen met mijn vrouw en breng ik graag tijd door met vrienden. Ook denk ik veel na over de ideale samenleving.

Coach

Linda (de) Groot

Thura Linda de Groot 483x272

Vanaf 2012 houd ik me bezig met mindfulness en Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) en sinds maart 2016 heb ik mijn eigen bureau voor training en coaching, op basis van NLP.

Neurolinguïstisch Programmeren is een krachtige, effectieve methode om snel inzicht te krijgen in wat we doen, hoe we dat doen en wat ons drijft. Ook laat het je zien hoe je communiceert, met jezelf én met anderen.

Door mijn enthousiasme, openheid en eerlijkheid ben ik een open boek dat ik graag met je deel. Ik ben Master Coach en NLP trainer en geef op die manier de ervaringen en inzichten die ik via NLP heb opgedaan door aan anderen. Ik heb ook kennis van familieopstellingen, mindfulness en tijdlijnen en leer momenteel nog meer over hypnose.

Ik geef eendaagse workshops over ‘makkelijk communiceren met je kind’ waarin je je bewust wordt van wat je als ouder onbewust meegeeft. Meer informatie hierover vind je op http://verbindmetjekind.weebly.com/

Ik houd van hardlopen en ook door regelmatig zwerfafval te rapen zorg ik dat ik ruimte in mijn hoofd creëer en nieuwe ideeën opdoe.

Op mijn facebookpagina kun je meer informatie vinden.

Coach

Cindy Doff

Cindy Doff Thurateam

Ik heb diverse korte en langere trainingen gevolgd op het gebied van (persoonlijk) leiderschap en coaching. Ik heb daarnaast ruime werkervaring in de financiële sector als leidinggevende en projectleider. Dat werk doe ik nog steeds met plezier, maar mijn passie ligt bij het coachen en begeleiden van mensen in hun zoektocht naar meer lichtheid en plezier in het leven. Coachtrajecten heb ik zowel binnen de organisatie waar ik werk als daarbuiten.

In mijn opleiding NLP Master Practitioner heb ik krachtige verdiepende modellen en theorieën aangereikt gekregen, die mij geïnspireerd hebben om als coach aan de slag te gaan. In november rondde ik een coachopleiding af die westerse psychologie combineert met oosterse wijsheid. Hierbij richt het coachen zich veel meer op wat zich op het moment aandient, op present zijn met heel je wezen en je zintuigen. Ik ervaar dit als een mooie verrijking naast de tools van NLP. Zo help ik anderen bij verandering, het onderzoeken van belemmerende overtuigingen en het vinden van nieuwe perspectieven.

Werk, coaching en de opleiding die ik momenteel volg, combineer ik met een gezin. Ontspanning vind ik daarnaast in meditatie en in momenten van rust, soms door ’s avonds heerlijk op te laden in mijn eentje, soms juist door gezelligheid op te zoeken.

Ik vind het heel leuk dat Ineke me gevraagd heeft bij Thura aan te sluiten!

Meer informatie over wat ik doe vind je op mijn website.

Zeilschip De Noordstar

Hendrik & Daniëlle

Noordstar zonsondergang klein 483x272

Wij zijn Hendrik en Daniëlle en samen zeilen we met de Noordstar rond Amsterdam en op het IJsselmeer.

De Noordstar is een traditionele zeiltjalk van 25 meter die in 1910 als vrachtzeilschip van de helling afrolde. Ze zeilt dus al meer dan honderd jaar op de Nederlandse binnenwateren. Inmiddels is het voormalige laadruim tot een sfeervol dagverblijf omgebouwd. We maken dagtochten en meerdaagse reizen met vrienden, families en bedrijven. We merken dat het zeilen, het uitzicht en de frisse lucht ervoor zorgen dat de gasten tot rust en tot zichzelf komen.

We zijn heel blij dat Ineke ons heeft gevraagd om onderdeel te zijn van Thura zodat we al deze fanatieke moeders een heerlijke dag kunnen bezorgen.

Tot ziens binnenkort aan boord!

Meer informatie: www.noordstar.amsterdam

En de volgende organisaties hebben meegekeken en input geleverd bij het tot stand komen van ons aanbod:

Bureau 5d: https://amsdevelopment.nl/5d.nu/

Mindfulnesstrainer en coach Resi Mangunkusumo