Natuur 1 Thura 483x272
Pieter Spinder over Thura schrijft

“If you need a writer or co-writer she is your lady”

Ineke is an amazing person to work with. Great listening skills, attentive questioning and she can write what she observes and hears into great storytelling. If you need a writer or co-writer she is your lady.
Schelp Thura 483x272
Angele over Thura – ontspannen aan het roer

“Na twee uurtjes ging ik weg met een voldaan gevoel… zo’n gevoel waardoor dansen in de regen de normaalste zaak van de wereld lijkt”

Ik heb de 1 op 1 coaching-sessie met Ineke als zeer prettig ervaren. Door de opbouw van het gesprek voelde ik mij vrij om mijn verhaal te delen. Ineke hielp mij op een fijne manier een situatie anders te bekijken en luisterde vooral heel goed naar hetgeen ik niet zei. Na twee uurtjes ging ik weg met een voldaan gevoel… zo’n gevoel waardoor dansen in de regen de normaalste zaak van de wereld lijkt.

Natuur 1 Thura 483x272
Marijke de Vries over Thura schrijft

“Ik kan haar absoluut aanbevelen voor communicatie-advies en het schrijven van teksten!”

Ik heb Ineke gevraagd om mij  te helpen met mijn websiteteksten en met al mijn communicatie op social media. In de 4 sessies die ik met haar gehad heb, ben ik veel gereedschap in handen gekregen om zelf mee verder te werken. Ineke heeft met haar heldere kijk op tekst en inhoud voor mij meer focus gemaakt. Ze is zorgvuldig, opbouwend en helder in haar observaties. Dat geeft mij meer vertrouwen in mijn ondernemerschap. Ik kan haar absoluut aanbevelen voor communicatie-advies en het schrijven van teksten!

Zee 3 Thura 483x272
Hajo Magré over Thura schrijft

“Ineke weet de juiste woorden te vinden om er een leesbaar stuk van te maken, met oog voor de doelgroep die het verhaal straks moet lezen”

Ineke neemt je het werk van alle research voor blogs uit handen, en komt dan terug met een heleboel feiten en uitspraken van mensen uit haar netwerk. Er zitten vaak dingen tussen die ik zelf nog niet wist. Dat maakt het verrassend, en inhoudelijk beter dan ik het zelf had kunnen doen. Vervolgens weet Ineke de juiste woorden te vinden om er een leesbaar stuk van te maken, met oog voor de doelgroep die het verhaal straks moet lezen, en hoe die doelgroep wil worden aangesproken.

Violen Thura 483x272
Dieke Feliksdal over Thura schrijft

“Zij luisterde goed naar mijn behoefte. Namelijk, leer het mij zelf te kunnen!”

Ineke heeft mij praktisch advies gegeven over mijn blog.

Zij luisterde goed naar mijn behoefte. Namelijk, leer het mij zelf te kunnen!