Wat kan ik voor je schrijven?

Je verhaal. Je levensverhaal, het levensverhaal van je naaste, je boek, je webteksten, je blogs.

Lees hier mijn blogs voor Het Retro Warenhuis:

https://www.retrowarenhuis.nl/blog

Eigenaar Hajo:

“Ineke neemt je het werk van alle research voor blogs uit handen, en komt dan terug met een heleboel feiten en uitspraken van mensen uit haar netwerk. Er zitten vaak dingen tussen die ik zelf nog niet wist. Dat maakt het verrassend, en inhoudelijk beter dan ik het zelf had kunnen doen.”

En hier die voor 5d, bureau voor coaching, training, opleiding en interim management:

http://5d.nu/blog/#een-gouden-kistje

Ik geef ook regelmatig communicatieadvies.

Dieke Feliksdal: “Ineke heeft mij praktisch advies gegeven over mijn blog. Zij luisterde goed naar mijn behoefte. Namelijk, leer het mij zelf te kunnen!”

Marijke de Vries: “Ik heb Ineke gevraagd om mij  te helpen met mijn websiteteksten en met al mijn communicatie op social media. In de 4 sessies die ik met haar gehad heb, ben ik veel gereedschap in handen gekregen om zelf mee verder te werken. Ineke heeft met haar heldere kijk op tekst en inhoud voor mij meer focus gemaakt. Ze is zorgvuldig, opbouwend en helder in haar observaties. Dat geeft mij meer vertrouwen in mijn ondernemerschap.  Ik kan haar absoluut aanbevelen voor communicatie-advies en het schrijven van teksten!”

 

Mail me op info@thuraboot.nl voor een vrijblijvende offerte.

Ineke als tekstschrijver www.thuraboot.nl