Thura – ontspannen aan het roer heeft in het aanbod: Vaartocht Ontdek jouw nieuwe koers en 1-op-1-coaching.

Thura Schrijft is er voor al je teksten, van blogs tot webteksten en boeken. Voor Thura Schrijft is er een aparte pagina gemaakt met een eigen tabblad.

Drijfhoutje 2 Thura Ontspannen aan het Roer
Vaartocht Ontdek jouw nieuwe koers

Ben jij een moeder die dagelijks heel wat ballen in de lucht houdt? Wil jij meer energie en ontspanning voelen en ben je toe aan een nieuwe koers in je leven? Vaar dan mee met het geweldig mooie schip De Noorstar, op de vaardag Ontdek jouw nieuwe koers.

De dag bestaat uit reflectie, lekker varen, ervaringen delen, en mindfulness. Durf verandering toe te laten en laat je opladen en inspireren!

 

Programma

*Verschillende meditaties en visualisatieopdrachten op het dek en in het (ruime en prachtig ingerichte) ruim laten je ervaren wat ballast voor je is in je huidige drukke leven en waar je behoefte ligt.

*Een intiem groepsgesprek met behulp van beeldcoaching zorgt voor verrassende inzichten.

*Tijdens het programma krijg je op verschillende momenten even tijd om te relaxen, je inzichten op te schrijven, of in een van de hangmatten te schommelen.

*Halverwege de dag krijg je een lekkere lunch op de boot

*Onder leiding van de schipper zeilen we ’s middags even zelf. Je voelt hoe het is om aan het roer te staan, de touwtjes in handen te hebben, overstag te gaan, de touwen te laten vieren, de wind in de zeilen te hebben en de luwte te ervaren.

*Aan het eind van de dag maak je in een creatieve opdracht een tastbare herinnering aan deze dag, om jezelf te blijven herinneren aan je nieuwe koers

IJsselmeer 6 Thura 483x272
Praktische informatie

Info 1-op-1-coaching:

Het is mogelijk om bij mij een coachingsessie van één of meer gesprekken te boeken. Bel me op 06-53612324 of mail me op info@thuraboot.nl, dan maken we een afspraak. De kosten zijn 80,- voor een gesprek van twee uur.

Angele zegt hierover:

“Ik heb de 1 op 1 coaching-sessie met Ineke als zeer prettig ervaren. Door de opbouw van het gesprek voelde ik mij vrij om mijn verhaal te delen. Ineke hielp mij op een fijne manier een situatie anders te bekijken en luisterde vooral heel goed naar hetgeen ik niet zei. Na twee uurtjes ging ik weg met een voldaan gevoel..zo’n gevoel waardoor dansen in de regen de normaalste zaak van de wereld lijkt.”

Info vaartochten:

 

We stappen op aan de kade bij Café de Pont in Amsterdam Noord, tegenover het Centraal Station van Amsterdam. Neem vanaf CS de pont naar Buiksloterweg (is gratis en kost je ongeveer 10 minuten extra) en loop rechts langs het water naar het zeilschip De Noordstar.

De dag duurt van 9.30 tot ongeveer 16.30 (opstappen en wegvaren tussen 9.30 en 10.00 en aanmeren tussen 16.00 en 16.30, met een zeilboot ben je afhankelijk van het weer en de wind, vandaar dat de aanmeertijden variëren).

De kosten zijn € 139,- per persoon. Dit is inclusief lunch, koffie/thee en koek en materialen.

Meld je aan voor Thura Ontspannen aan het roer

1-op-1-coaching kan het hele jaar door, bel voor een afspraak

In mei 2018 varen we weer, datum wordt nog bekend gemaakt

Herken je dit?

  • Je wilt jezelf graag verwennen met een dag alleen voor jou
  • Je wilt jezelf opladen in een hectische tijd
  • Je wilt weer energie en ontspanning voelen
  • Je wilt erachter komen wat echt belangrijk voor je is
  • Je wilt niet langer alle ballen in de lucht houden
  • Je wilt graag iets veranderen in je leven
  • Je hoort graag van andere moeders hoe zij met een hectisch leven omgaan
  • Je geniet graag van een dag op het water
Dan is een dag op de boot met Thura – Ontspannen aan het roer iets voor jou!
Drijfhoutje 2 Thura Ontspannen aan het Roer

SFEERFOTO’S